10 saker om sex som bara är bra i filmer

Hur ofta, inspirerade av filmer för vuxna, föreställer vi oss att vi inte kan vara värre eller till och med ge en mästarklass till alla aktörer som är inblandade i processen. Men i verkligheten visar allt sig inte så perfekt..

De tar av sig kläderna elegant

Med en behändig rörelse klä av sig först sin partner och tar sedan av sig kläderna, och nu hänger de redan i passion. Säg mig ärligt, lyckades någon göra allt på det lugna första gången utan att trassla i byxbenet eller fästet på bh? Och detta hatade herrbälte! Vi är säkra på att mer än en tjej bröt naglarna och försökte knäppa upp det här tillbehöret med en kyssprocess..

Hon har alltid vackra underkläder

Man får en känsla av att damen är redo för sex när som helst och var som helst. Han tar av henne kläderna och hon har vackra erotiska underkläder där. Det visar sig faktiskt inte riktigt. Och ofta rullar passionen över dig just när du är minst redo för det. Om vi ​​lyckades göra epileringen är vi generellt tysta om linne.

Alla stönar så vackert att du ofrivilligt lyssnar

Faktum är att sakerna inte är så eleganta. För det första har många mödrar / mormor / små barn eller bara vänner bakom muren, så du måste hålla tillbaka dig själv och inte ge känslor. Eller, om ovanstående karaktärer inte finns där, ger du dina känslor fria tyglar, så på morgonen möter du ogillande blickar från dina grannar, som på natten också hörde alla dina stön, och tro mig, de inspirerade dem inte alls.

Förspel varar en minut eller två

Är du verkligen? Vilken kvinna kan göra sig redo på några minuter? Det är känt att män behöver mycket mindre tid för att ställa in sig för processen, men för kvinnor är allt mer komplicerat, så en, två och till och med tre minuter hjälper henne inte att slappna av. Sexologer uppmärksammar det faktum att förspel kräver tillräckligt med tid, då båda parter kan få verkligt nöje från processen.

De känner sig bekväma i alla positioner.

Du tittar på hur han vrider sin partner och du tror att du kommer att upprepa allt detta utan svårighet. Men tyvärr, efter ett par sådana ”pas” i sängen, inser du att du är för gammal och inte kan utföra elementära poser, eller att din idrottsutbildning är halt och du måste snarast anmäla dig till gymnastikavdelningen. Förresten, vågade någon upprepa poserna från Kamasutra, eller bara bilderna övervägdes?

Sex visar sig alltid perfekt

Det verkar som om deras kön aldrig är besvärligt, smärtsamt, roligt, misslyckat, tråkigt eller monotont. Tvärtom, båda parter gör allt osjälviskt och njuter tydligt av processen..

De störs inte av små barn eller husdjur

De har verkligen inte dessa problem, liksom misslyckade samtal och andra små saker som ibland kan förstöra nöjet. De kan älska varandra dygnet runt och inte bli trötta..

Partners kommer till mållinjen samtidigt

Detta är definitivt från fantasin. I det vanliga livet avslutar en man tidigare och hjälper sin partner. Om det hjälper, förstås. Många damer erkänner att de inte når mållinjen, även om deras partner har orgasmer regelbundet. Det här är på något sätt orättvist, tycker du inte?

De duschar inte efter sex.

Att döma av filmerna behöver inte partners gå i dusch eller toalett alls, de har inga problem och de ser perfekt ut både under själva processen och efteråt. I själva verket uppstår en annan situation. Omedelbart efter sex rusar du och din partner i duschen för att ordna dig själv och andas..

De är redo att göra det en gång till

Faktum är att endast ett fåtal vågar omedelbart upprepa kärleksglädje. Psykologer förklarar att en man till exempel behöver lite tid för att återhämta sig. Tja, om han inte vänder dig omedelbart efter sex och inte snarkar (ett mycket vanligt fenomen), pratar vi inte om att han omedelbart rusar för att upprepa sin bedrift.

© All Right Reserved