Sexpotential: hur man bedömer det?

Innehåll

Tänker vi ofta på om vi är nöjda med vårt sexliv? Med perioder av ensamhet, misslyckanden i sängen och stunder av rusa jobb på jobbet är allt mer eller mindre klart. Men föreställ dig att även rika och tråkiga intima relationer kan göras mycket mer varierande om du i princip vet exakt vad du kan..

Jag gillar det, jag gillar inte det, sova, min skönhet

Bra sex börjar med rätt attityd: alla företag går snabbare framåt om de har en speciell lust och kärlek. Vilken roll tilldelar du den här delen av ditt liv? Är sex för dig ett fysiologiskt behov av ”hälsa”, en form av underhållning och fritid, eller något som du verkligen älskar och vad kommer du att göra, trots trötthet och huvudvärk? De som säkert håller med om det sista uttalandet kan gå vidare till nästa punkt. Om du är osäker, svara på följande frågor:

Är det lätt att stimulera dig?

Är du upphetsad när du till exempel pratar om sex eller läser artiklar om det??

Tror du att sexens betydelse i livet är överskattad??

Ett negativt svar på två av de tre frågorna kännetecknar dig som en kvinna vars kön har mer bakgrund, utan vilken du absolut inte kan göra utan, men du behöver inte ägna alltför mycket uppmärksamhet åt det – det kommer fortfarande inte att gå någonstans. Troligtvis beror denna attityd på egenskaperna hos din sexutbildning som tonåring. Din familj kan ha odlat återhållsamhet och strikt inställning till dessa frågor. Det finns ingen tragedi i detta, försök bara komma ihåg detta behov av dig oftare än vanligt, och blygsamma önskningar kommer att öka snabbare än du förväntar dig..

Läs samma sak

Hur man vet vilken som är hans älskare?

Varför du inte vill ha sex?

Oförglömlig sex: vad män kommer ihåg?

Varför kvinnor har sex?

Tekniska framsteg

Är en orgasm nödvändig för att sex ska vara komplett? Svaret är enkelt om du frågar dig själv: vad är det viktigaste – seger eller deltagande? Mycket beror på hur professionell du närmar dig ditt företag. Tiderna när det var möjligt och till och med nödvändigt att vara blyg i sängen är långt borta. Att känna din kropp, upprätthålla hälsa och fysisk ton, att kunna behaga dig själv och din partner innebär att man, som man säger, är en ”avancerad användare”. Du kan trösta dig i flera år genom att ”för hundra år sedan visste de inte om G-punkten”, men du kan försöka hitta den!

Finns det villkor om sex som du inte vet vad de betyder??

Kommer du att prova den här eller den andra uppfinningen av sexindustrin om någon ger råd?

Är du intresserad av erotik i konst och relaterad litteratur i pressen?

Om allt detta är mest likgiltigt för dig, skulle det vara förmodigt att säga att du är helt avslöjad i sex. Ditt temperament kan dock vara ganska varmt. Du tror bara att du har tillräckligt med kunskap om dig själv och om sex. Glöm inte att inte bara världen omkring dig förändras ständigt utan också din smak och preferenser: som barn hade du tillräckligt med gryn, nu kan du inte föreställa dig en bra middag utan rik soppa, och du behandlar japanskt kök med speciell kärlek.

Kontakt!

Hur mycket har sagts om det faktum att en man och en kvinna är helt olika varelser, och det är nästan omöjligt att förstå deras vän. Men ändå kan du förklara för din sexpartner exakt vad du gillar och hur du gör det, samt fråga om hans smak. Att vara tillräckligt öppen, inte vara rädd och inte vara lat för att dela dina fantasier och antaganden med din partner är ett bra sätt att öka din sexpotential ibland. Det kommer att överraska dig hur lätt det är att övervinna skillnader i temperament och erfarenhet med en ärlig och öppen konversation.. Fråga dig själv och honom:

Har du försökt att fejka en orgasm åtminstone en gång istället för att erkänna att du inte är redo för det??

Är du redo att lyssna på alla idéer av erotisk natur, även om du med säkerhet vet att du inte kommer att tycka om det?

Pratar du alltid om vad du vill när du vill?

Uttrycker du alltid beundran för din partner så snart du känner det??

För att bli mer uttalad om sex måste du arbeta med dig själv. Du kan lindra spänningen och förlägen som är förknippade med detta ämne med hjälp av en specialist. Men en vuxen klarar det på egen hand. Dina önskningar kan inte förödmjuka någon, ditt behov av att vara lycklig kommer inte att kränka någons frihet. Det är bara sex. Försök att vara humoristisk om det. Just för att det är allvarligt.

Läs samma sak

Hur man vet vilken som är hans älskare?

Varför du inte vill ha sex?

Oförglömlig sex: vad män kommer ihåg?

© All Right Reserved