Sexualitetskod: de viktigaste reglerna för dödliga skönheter

Innehåll

Tillsammans med experterna från Secrets Center for Sexual Education tänkte Wday.ru vad en tjej som vill behaga män inte får glömma.

Så, den ödesdigra skönheten:

Förstår att sexualitet sänds inifrån

Det finns en åsikt att den dödliga skönheten nödvändigtvis är en dam med höga klackar och en djup urringning. Vi kommer att prata om hypersexualitet senare, men när det gäller klackar kan man bara göra en anmärkning: sexig är det du känner dig säker på. En kvinna överför sexualitet inifrån, hon är i varje gest, blick, rörelse. Och om du är i höga klackar, men samtidigt känner dig osäker, sårbar, begränsad, kommer klackarna inte att fungera som ett instrument för din sexualitet. Enkelhet och naturlighet i beteendet fungerar som en signal för män att en kvinna är säker på sig själv och, troligen, i sängen också. Och det är precis vad som lockar.

Glad och positiv

Forskare har redan bevisat förhållandet mellan en kvinnlig karaktär och en tendens till orgasmer. De roligaste tjejerna som älskar att få allt från livet får också mer glädje av sex. Naturligtvis kommer simulerad kul bara att stöta bort människor, men om flickan är riktigt positiv i sig själv, kommer det att locka män sexuellt..

Klänningar speciellt

Detta gäller främst material – de ska vara behagliga för huden och stimulera det. En kvinna har det största erogena organet – huden. Därför upphetsar känsliga flytande tyger, allt som glider över huden, kvinnan själv.

Om vi ​​pratar om vad som uppmuntrar andra, så måste vi här också förlita oss på vad som är behagligt för ögonen, och här fungerar regeln om grooming och det gyllene förhållandet (dvs. bilden måste vara proportionell och hel).

Stilar som betonar sexualitet hänvisar också till det faktum att, rent biologiskt, den mest attraktiva figuren för män är ”timglaset”. Men här är det naturligtvis viktigt att inte överdriva det..

Utvecklar din sexualitet

I själva verket är här samma rekommendationer som vi ger till kvinnor som vill ha en mer stabil orgasm: regelbundna tankar om sex, bära något i väskan som ständigt påminner dig om sex, läsa böcker, lyssna på rytmisk musik (någon kan slå på tango och någon dubstep).

Om vi ​​pratar om kläder kommer något som inte är synligt, något som är synligt: ​​underkläder, en strumpeband på strumpa vara av större betydelse. Kvinnan inser att hon har på sig något väldigt sexigt, och detta ger henne en speciell känsla..

Tar hand om hennes orgasm

Orgasm som en uppsättning fysiologiska processer har en positiv effekt på kvinnans hälsa. En frisk kvinna är en attraktiv och sexig kvinna. Orgasmiska (och, viktigare, de som använder det) kvinnor har bra hud, gott humör, de är attraktiva för dem omkring dem med sitt självförtroende och positivitet. Med en bra hormonell cocktail sker produktionen av feromoner utan avbrott. Det finns olika sätt att ta hand om din orgasm, men vi rekommenderar att du gör detta tillsammans med utvecklingen av kvinnans sexualitet..

Undvik hypersexualitet

En hypersexuell bild som svar på ens komplex och rädsla växer till exempel på grund av svår pubertet. En reaktion på instabila relationer med föräldrar och kamrater kan vara både subkulturfascination och i senare ålder hypersexualitet. Detta väcker bara uppmärksamhet, ett försök på detta sätt att bevisa för sig själv dess betydelse och betydelse..

Hypersexualitet kan vara en reaktion på sexuell förnekande attityd i familjen. För att känna igen detta i dig själv bör du först uppmärksamma andras reaktion. Hur möter män dig? Under vilka omständigheter? Hur går ditt förhållande? Om de bara är byggda kring sex, bleknar efter några datum, är det här en anledning att tänka. Många gömmer sig bakom argumentet att flickan själv vill ha det här. Och här måste du verkligen försöka skilja bara önskan att locka uppmärksamhet åt dig själv, för att få det som inte mottogs i barndomen från verklig sexualitet.

Älskar sig själv och tar hand om sig själv

Självkärlek sänds ljust och tydligt. Hos kvinnor är hon särskilt väl läst av hur välskött hon ser ut, om hon bryr sig om sin hälsa. Återigen är självkärlek nära relaterad till förmågan att ha nöje och är därför särskilt attraktiv..

© All Right Reserved