7 saker män är mer lockade än skönhet

Innehåll

Har du inte modellparametrar? Du kan ta till andra.

”Gå inte bredvid mig, bredvid mig, se inte med ett så sorgligt blick, din flickvän är fortfarande bättre, även om du är vackrare än henne,” sjöng Yevgeny Osin en gång. Vad handlar det om? Det är så enkelt! Slående utseende är inte en garanti för att män kommer att vara vid dina fötter. En ful tjej som har vissa egenskaper i sin arsenal kan allvarligt tävla med de söta tjejerna från Instagram. Hur man beter sig för att bryta mäns hjärtan?

Självförsörjning

Och den som har gått på utseendet till Priscilla – fru till miljardären Mark Zuckerberg. Det verkar som om bystiga och långbenta skönheter borde vara i armarna på den rikaste mannen på planeten. Men nej, av någon anledning valde han en kort kinesisk kvinna med ett utseende långt ifrån skönhetsstandarder. Naturligtvis älskar män med sina ögon, men det spelar först en primär roll. Men en kvinna håller fast vid en man bara när hon är självförsörjande, intelligent och intressant. En sådan kvinna beter sig naturligt, puffar inte upp och försöker bevisa något. Och allt för att hon älskar och accepterar sig själv för vem hon är, och hennes självkänsla är också okej. Hon är alltid bekväm här och nu. Med en sådan bekväm och omgivande. Men av någon anledning hittar vissa skönheter aldrig ett par, utan förblir ensamma. Det verkar som att gå till plastikkirurger, kosmetologer inte garanterar ett lyckligt äktenskap och evig kärlek..

Kvinnlighet

Idag är trenden att vara feminin. Och poängen här är inte bara i klänning, klackar, manikyr och vacker smink, utan i den magiska kraften som lockar män. Kvinnlighet är den fullständiga motsatsen till kvinnlighet, det finns ingen plats för skrik, raserianfall och skandaler. Först och främst är det mjukhet, lätthet, flexibilitet och ömhet. En kvinna utrustad med sådana egenskaper kan omedelbart charma alla män. Eftersom hon besitter intuition och visdom tävlar hon inte med en man, inte håller honom i en kort koppel utan ger tröst, fred och frihet. Och formatet ”Jag är en häst, jag är en tjur, jag är en kvinna och en man” lockar inte bara inte, utan tvärtom, stöter bort män.

Grooming

Flickor som inte har perfekta ansiktsdrag och en mejslad figur har alla chanser att locka värdig män, och för detta måste de vara välskötta först och främst. Håller med om att skrynkliga kläder, smutsigt hår och illa manikyr, få människor kan gilla. Men ett oklanderligt utseende som en magnet lockar utseendet hos inte bara män utan också kvinnor. Kom ihåg att ren, frisk hud, behaglig doft, perfekt hår, välskötta händer är massförstörelsevapen för alla män..

Positiv attityd

En positivt sinnad kvinna är alltid öppen, hon är nöjd med sig själv och livet. Naturligtvis är det med en så charmig man naturligtvis trevligare att kommunicera än med en dyster, deprimerad och pressad. Och allt varför? För i vår verklighet, och så överväldigad av negativitet, är problem, negativa känslor, en sådan kvinna med ett leende i ansiktet och öppna ögon, där det inte finns en droppe aggression, som ett friskt andetag för någon man. Med en sådan sötnos som utstrålar positivt är det lättare att inte bara kommunicera, leva, övervinna hinder utan också planera och leva dem. Detta gör att alla manliga representanter inte bara följer honom utan också tror att det är med henne som han kommer att lyckas..

Sinne för humor

Flickor med gott sinne för humor är i allmänhet utanför konkurrensen. För det första, för att ett gott sinne för humor är en sällsynthet, för i grund och botten på denna väg kan du träffa män. För det andra kommer en kvick tjej att få en man att le, muntra upp honom. För det tredje, var du än är, är det alltid bullrigt och roligt bredvid henne, hon kommer att desarmera alla situationer och stödja konversationen, för hon har ett extraordinärt sinne. I allmänhet är sådana tjejer en god bit för män..

Kvinnors energi

Vem har fler chanser att intressera en man: kvinnor som inte har några hobbies, tråkiga och ointresserade av någonting, som alltid klagar över sitt älskade arbete; eller kvinnor som har det magiska batteriet inuti som inte låter dem tappa modet och stå stilla? Yves Saint Laurent sa: ”Den vackraste sminken för kvinnor är passion.” Och det handlar inte bara om passionen som en kvinna ges till en man i sängen. Här är mer om den inre elden, om den feminina energin. Du kan prata om en intressant film på ett tråkigt sätt, eller så kan du berätta med sådan passion hur du gick till butiken för mjölk som inte lämnar någon likgiltig. Om en kvinna lever, energisk, är hon redan intressant, helt enkelt för att det inte finns någon plats för tristess och apati bredvid henne, sätter hon allt i rörelse med sitt temperament och smittar andra med sin energi. Går en sådan man förbi?

Förmågan att lyssna

Tyvärr är kvinnor inte alltid bra lyssnare. Detta beror ofta på det faktum att de älskar att chatta, avbryta och ge råd. Men om flickvännen förstår, för att hon troligen är samma talare, kommer inte mannen att uppskatta det. En kvinna som vet hur man lyssnar noga blir omedelbart mycket mer attraktiv. När allt kommer omkring, lyssnar hon på en man, gör hon det klart att hon respekterar honom som en intressant samtalspartner och är redo att dela med sig av alla sina erfarenheter. Förresten, tystnad har sina fördelar. Efter att ha lärt sig att höra en man blir det mycket lättare att förstå hans humör, vilket innebär att undvika ytterligare gräl. Dessutom utvecklar förmågan att höra en inre intuition som hjälper dig att känna din samtalspartner..

© All Right Reserved