Svårt att motstå: 10 sångare som förför sina dansare

Innehåll

Från en enkel affär till ett seriöst förhållande och till och med ett bröllop med barns födelse – Wday.ru har hittat artister för vilka killarna från dansaren har blivit något mer än bara kollegor.

Kärleksaffär på jobbet! Och å andra sidan, hur kan du motstå när du är bakom dig på scenen – klackar av unga stiliga muskulösa killar som tittar på dig med tillbedjan? Och detta är inte den enda punkten. Killarna från dansarna dansar inte bara bakom sångarens rygg utan gör också heta knän med henne och ibland bokstavligen bär dem på händerna. Vad är riktig dans? Detta är inte bara en rytmisk rörelse i höften och andra leder och en vacker ryckning i armar och ben, det här är en riktig virvelvind av passion! Så sångarna kan inte motstå – relationer slås ofta mellan dem och deras dansare.

Till exempel har Jennifer Lopez två sådana romaner på sitt konto. Naturligtvis är en sådan kontorsromans, som har uppstått från en virvelvind av passion, inte alltid kapabel att utvecklas till något allvarligare än en affär; som praxis visar är en sådan relation kortlivad och kommer sällan till ett bröllop. Men det händer fortfarande ibland, och berättelserna om Britney Spears och Mel B från Spice Girls är bevis på detta.

Celine Dion och Pepe Muñoz

Den kanadensiska sångaren Celine Dion dyker ofta upp på sociala evenemang tillsammans med den spanska dansaren Pepe Muñoz, som arbetar i sin grupp. Media har länge märkt gnistor i detta par, särskilt under deras sensuella pirouetter på scenen. De första rykten om deras förhållande dök upp i augusti 2017..

Trots att paret inte kommenterar sin romantik på något sätt, beter de sig som ett par med varandra..

Jennifer Lopez och Chris Judd

Chris dansade först bakom Jennifer rygg i sin musikvideo från 2001 Love Don’t Cost a Thing. I en intervju på The Oprah Winfrey Show sa Chris: ”Jag insåg att vi skulle gifta oss just nu när vi träffades och skakade hand.” Bröllopet ägde rum 2001, men äktenskapet varade inte länge – bara nio månader.

Jennifer Lopez och Casper Smart

Och igen Jennifer Lopez. Tio år senare, under en konsertturné 2011, började den då 42-åriga sångerskan en affär med dansaren Casper Smart (förgrund), som var 18 år yngre. Deras ”prickade” förhållande – de skildes och konvergerade sedan igen – varade fram till augusti förra året.

Ashley Tisdale och Jared Murillo

Paret träffades 2005 på uppsättningen av Disney-filmen High School Musical, men romantiken mellan dem hände senare och varade i två år – paret gick ihop 2009.

Britney Spears och Kevin Federline

Romantiken mellan Britney Spears och Kevin Federline bröt inte riktigt ut på scenen. Federline var inte en dansare i sin grupp utan spelade i musikvideon för ex-Britney-pojkvännen Justin Timberlake Like I Love You och spelade också som reservdansös för LFO under deras gemensamma turné med Britney år 2000. Deras vägar, vägar korsades ofta, men en personlig bekantskap ägde rum 2002 på en nattklubb, och redan i september 2004 gifte de sig. Separerade 2006, efter att ha lyckats förvärva två söner under denna tid.

Mariah Carey och Brian Tanaka

Mariah Carey hittade tröst i Brian Tanakas armar när han var på turné efter att ha brutit med miljardären James Packer förra året. Och även om de träffades 2005, förblev deras förhållande platoniskt fram till november 2016. ”Jag har alltid varit partiell mot Mariah, jag älskade henne väldigt mycket”, sa Brian till Channel E! , på vilket programmet släpptes om deras förhållande.

Christina Aguilera och Jorge Santos

Romantiken mellan Christina och Jorge hände i början av sångarens karriär 1999. De träffades i nästan två år. Efter att ha gått ihop berättade Christina USA Today om deras förhållande: ”Jorge var en av mina dansare. Det var den första kärleken – både för mig och för honom ”.

Ariana Grande och Ricky Alvarez

Passionen mellan Ariana Grande och Ricky Alvarez blossade upp under hennes smekmånadsturné 2015 – paparazzi fångade dem kyssas i juli. Och även om Ariana hävdade i en intervju i maj 2016 att de var lyckliga, slutade deras förhållande några månader senare..

Mel B och Jimmy Galzar

Spice Girls-medlemmen träffade Galzar under Spiceworld-turnén 1998. Förhållandet utvecklades snabbt: i september samma år gifte de sig, i februari nästa år föddes deras dotter, och mindre än ett år senare, i januari 2000, meddelade paret sin skilsmässa..

Madonna och Brahim Zaibat

Madonna och Brahim, som var 30 år yngre än henne och vars efternamn berättar för den ryskspråkiga läsaren att killen i alla avseenden är bra, träffades under showen av klädsamlingen av sångaren Lourdes. Killen fungerade som en modell. Deras förhållande varade i tre år, under vilka Brahim arbetade som en av dansarna under drottningen av pops världsturné..

© All Right Reserved