Dåligt sex – bra förhållande och vice versa: lösa problemet

Innehåll

Psykolog, författare Natalya Tolstaya pratar om hur man ska vara om man i ett par är nöjd med antingen ett intimt förhållande eller mänsklig.

Många par erkänner: ju sämre förhållandet, desto ljusare och mer sensuellt är kön. Vår expert kommer att berätta om de främsta orsakerna till detta konstiga mönster och sätt att återföra relationer till en harmonisk kanal utan skrik och gräl..

En farlig stereotyp

En gång, efter ett våldsamt gräl eller förbittring, inträffade en multiorgasm, och nu framkallar båda partnerna en uppgörelse, varefter en storm av sensualitet, förlåtelse, tacksamhet och som ett resultat ett stormigt slut kommer att rusa. Mitt råd är att inte göra sådana samtal för sex automatiskt. Ledsen statistik: 70% av skilsmässorna i sådana förhållanden.

Detta tillvägagångssätt liknar att ta ett laxermedel hela tiden webbplats. Efter två till tre års daglig användning av läkemedlet är det inte möjligt att självständigt lösa problemet med avföring..

Ja, medan folk svär, åtar sig psykologer från hela världen att förena dem. Men om ett par gör det då och då för en skandal, för att, som under en åskväder, kasta ut all energi och återigen förbli förödad – över tid blir de själva trötta på detta tillvägagångssätt. Efter två år blir ”skandalöst sex” vanligt, efter fyra – det orsakar tristess och efter fem försvinner det helt. Eftersom klagomål ackumuleras och sängen förvandlas till ett slagfält och inte ger glädje och avkoppling. Och sedan kommer personliga tillväxtcoacher, psykoterapeuter och sexologer i framkant – de lyckas vanligtvis uppnå positiva resultat när de arbetar med ett par i familjeterapi.

När sådana älskare går ihop visar det sig att skälen till deras missnöje med varandra är:

· Begrepp om vad som är bra och vad som är dåligt;

· Infantilisering hos en av partnerna;

• bristande förståelse i tronsaker;

· Konflikter med släktingar;

Våld och respektlöshet.

Sex föds i huvudet, så det första att göra är kemtvätt där. Förklara för din man att du inte behöver be om förlåtelse genom sängen, sätt upp och straffa.

Att upprätthålla ett sådant förhållande och registrera ett äktenskap är endast möjligt om det finns kärlek. Endast genom att stänga av huvudet och agera på ditt hjärta kan du hitta poäng med bekväm samexistens med varandra: ta bort allmänheten, etiketter från ekvationen – och lev, lev och gör gott som slav och älskarinna, sultan och bihustru, försörjare och barn, eller Pygmalion och Galatea.

Grå sex – ett problem eller en möjlighet?

På ett helt annat sätt måste du lösa problemet i ett par, där förhållandet är harmoniskt, men kön lämnar mycket att önska. Ofta går en man och en kvinna till registret eftersom allt passar dem i en partner. Och det faktum att människor åtminstone ibland vänder på sig innan de går in i ett långvarigt förhållande är definitivt uppmuntrande. Vår hjärna måste systematiseras, den behöver algoritmer – när man ska äta, sova, älska, föda. Därför har alla en uppfattning om hur en partner ska ta hand om honom, hur han ska bete sig korrekt för att inte vara rädd för framtiden..

Men man måste alltid utgå från uppriktigheten hos båda känslorna i ett par. Om en tjej drivs av attityderna ”Jag måste uthärda” eller ”Jag måste bli kär i honom till varje pris, för föräldrarna är bra, och lönen och lägenheten och hans oro är alltid fängslande,” så är detta vägen till ingenstans. Vi, psykologer, bekräftar alltid: dessa tecken är en indikator på falsk kärlek. Förtroende för framtiden är naturligtvis nödvändigt, men om en av partnerna ständigt är missnöjd kommer en explosion fortfarande att inträffa. Därför är det nödvändigt att förnya känslor och väcka passion. Desdemona Othello blev kär i plågor, han älskade henne för medkänsla med dem, men de kom fortfarande till sängs.

Naturligtvis är det svårt att bli kär i en sexuellt oattraktiv partner. Men om det finns känslor mellan partners, och kön inte är särskilt harmoniskt, är detta inte en mening, utan tvärtom en garanti för ytterligare tillnärmning. Till och med psykoterapeuter hävdar att partner söker efter olika alternativ för tillfredsställelse och förförelse, och på sekundärsidan kan de ha underbart sex på stärkta lakan hela livet utan tidigare slagsmål och förolämpningar..

Det viktigaste att komma ihåg är att en man bygger världen och en kvinna bygger relationer. Hon ska alltid dansa ”eldens dans”: förföra, läka alla manliga problem med hennes smekningar. Uttalandet från orientaliska läkare: ”Om allt är dåligt i sex, är kvinnan skyldig” är obestridlig.

Hur man väcker önskan om en partner

Så hur vill du ha det? Att ta en älskad eller en ung person till en stylist: klä sig, klippa, köpa en doft efter din smak – detta måste göras teatraliskt, inklusive list. Men inte från en vuxnas synvinkel som lär en dår att leva. Varje gång tacka tusen gånger för det faktum att han träffas halvvägs och arbetar med relationer.

Var inte rädd för att berätta om något inte gick. Ingen orgasm? Så säg: ”Jag skriver ner det i en röd anteckningsbok”, ”Jag är skyldig dig en tjänst”, ”Jag kan ta en äktenskapsskuld med pengar, men inte varje gång”.

Ignorera inte shoppingresan ”för vuxna” och kortfilmer av tyska regissörer med en standardplott, där det definitivt inte kommer att vara ett bröllop i slutet. Afrodisiakum, romantiska kvällar, sex i naturen och med vänner – ta med allt i din arsenal. Studera din kropp noggrant och berätta var, vad och hur du gillar den.

© All Right Reserved