15 fraser som män inte borde säga när de träffas

Innehåll

Dessa ord av killar, tjejer gör definitivt narr av sina flickvänner. Ändå är många av dem absolut inte original..

Män lutar sig ofta tillbaka i väntan på kvinnors initiativ och vågar inte träffas. Men för dem som har övervunnit blyghet, kommer det att vara användbart att veta vilka fraser som är katastrofalt upprörda och med vilka det är bättre att inte börja bekanta sig, annars är det tyvärr dömt till misslyckande. Detta gäller både internetkommunikation och live dating. Vind på din mustasch!

”Hej hur mår du?”

Det var alltid intressant vilket svar män som skriver så här räknar med. Vilka fall ska en tjej som du ännu inte känner skriva om? Ärligt talat, ibland vill du svara: ”Hej! Jag har PMS, min lön var försenad och mitt exs nya flickvän är smalare än jag – så är det ”.

”Du är söt / söt / vacker”

Yah! Det här är nyheter! Naturligtvis var det inte förgäves som jag poserade för ett foto på en avatar för ett foto (ja, eller till och med ut min ansiktston och förlängda ögonfransar). Naturligtvis är jag attraktiv. Trodde du verkligen att det var ditt betyg som jag behövde? Grovt, förstås, men det här är verkligheten: 90% av tjejerna tänker så. Erkännande av skönhet är trevligt, men du bör inte börja bekanta dig med det..

”Vad gör du?”

Jag avslutade precis en halv stekpommes frites och jag planerar att täcka den med tårta. Män! En sällsynt tjej kommer att berätta sanningen om denna fråga. Troligtvis kommer han att komponera något mycket värdefullt. Det behöver inte sägas att en sådan början sannolikt inte kommer att motivera ett förhållande?

”Vi går på bio”

På bio – ett måste! Bara inte med dig ännu. För att titta på en vacker melodrama (du kallar mig inte för en actionfilm?) I skymningen förutsätter fortfarande lite intimitet, så bara för det femte mötet, inte tidigare.

”Har du en pojkvän / är du gift?”

Så det var inte jag som gillade mig utan bara letade efter en gratis dam för underhållning. Så här tänker var femte tjej. Om jag har fel, skriv i kommentarerna.

”Du ser ut som en sådan skådespelerska”

Tja, ja, ja, ja, jag är den spottande bilden av Angelina Jolie. Vaughn och Nastya Kostenko Tarasov blev förmodligen kär i likheten med filmskådespelerskan. Gillar du allvar? Tror du att jämföra även den mest kända skönheten kommer att inspirera framtida relationer? Varje kvinna vill tro att hon är unik, kom ihåg det här.

”Wow! Vad är dina ben / röv / ögon! ”

Och allt annat är ganska attraktivt för sig själv. Grabbar! Det är obehagligt för en tjej att veta att hennes ländrygg är hoo, och toppen är så som så. Antingen beröm allt, eller bättre hålla tyst.

”Behöver din mamma en svärson?”

Det är roligt, men sådana individer finns fortfarande! På orterna är deras antal utanför listorna. Jag tror att det inte är någon mening att förklara bristen på denna fras. Om någon åtog sig att beräkna andelen framgångsrika bekanta som hände efter henne och de resulterande paren, då är jag säker på att de inte skulle ha hittat en enda.

”Vad gör du ikväll?”

För att kvalificera dig för en kväll med mig, försök att intressera dig först. Annars riskerar du att höra ”Jag jobbar”, ”Jag går en promenad med en vän”, och detta betyder inte alls att jag vill träffa dig efter jobbet eller att jag väntar på dig för en promenad..

”Hur känner du dig för trekantsex?”

Jag kommer nog att hålla mina erotiska fantasier för mig själv. Vem är du så att jag börjar berätta intima detaljer om mitt liv från början? Det här är åtminstone konstigt, i det mest dumma.

”Jag vill behaga dig”

Men det kan du säkert? I allmänhet är det fruktansvärt irriterande när någon i bekantskedet bestämmer att du redan är redo för vad som helst och i allmänhet är allt så ”hungrig-hungrig”.

”Vill du att jag ska visa honom?”

Gud förbjude! Var inte som välkända personligheter som utan tvekan över hela landet … Tro mig, jag är inte en av dem som sover och ser hur man bedömer någon annans värdighet i nätverket. Tror någon verkligen att han genom att visa ”ekonomin” kommer att kunna vinna flickans hjärta eller åtminstone dra henne i sängen?

”Min pappa är rektor / åklagare / överläkare”

Så, kanske är det bättre att bekanta sig med pappa direkt? Och vad är dina fördelar förutom en rik, högtstående familj? Vad du själv har uppnått och vad du är stolt över?

”Vill du åka på min Bentley?”

Hmm. Ser jag så mycket ut som en billig säljande tjej som kör en dyr bil? Adjö! Även om jag erkänner att det finns många av dem bland våra bröder. Sök vidare. Adjö!

”Jag såg dig i en dröm”

Standard stil. Romantisk, söt. Men det är bättre att spara den här frasen för godisbukettperioden. Först, för det mesta är det en lögn. Och för det andra söta lögner. Upphetsar inte.

Generellt sett, kära män, förrätta dig själv inte för misstag, för det är fantastiskt att du försökte charma den tjej du gillade och inte passera trögt. Låt oss ge en liten ledtråd: uppmärksamhet på hennes hobbyer, detaljer (du har studerat hennes spellista på det sociala nätverket, har du fått reda på vilken hundras hon går?) Kommer alltid att vara mer fördelaktigt än triviala tacklingar. Tja, och för första dejten, som ett alternativ, är det tillräckligt att bjuda in en kopp kaffe – detta tvingar dig inte till någonting, och en halvtimme räcker för att förstå om det finns den gnistan.

© All Right Reserved