Fem tecken på att en man är gift

Har du en trevlig ny gentleman, men skärper ormen av tvivel? Misstänker du att beundraren inte är fri och hans hjärta är upptagen av en annan? Låt oss ta reda på hur du kan ta reda på det.

Under chatten med en vän uppstod plötsligt ett hett argument. Inte alls om semester, nya kläder eller fitness. Hon pratade om en ny pojkvän, och jag, att döma av beskrivningen av deras kortlivade romantik, gjorde hundra procent slutsatsen att han är gift. Från ett enda förflutna är jag tyvärr eller till lite skratt en professionell i att beräkna gifta kvinnor! Bestäm status för de två första meningarna som talas eller skrivs av en potentiell drömman.

En man bär en ring på högerhandens ringfinger. Här kan du naturligtvis säga: ”Tack, keps!”, Men personligen hade jag ett sådant fall. Den unge mannen bar dock en signet. På min direkta fråga började han berätta för mig att han hade skilt sig för fyra år sedan, men vanan att bära smycken kvarstod. Var medveten om att du i sådana fall har en särskilt cynisk karaktär. På frågan med vem han bor svarade han också undvikande. Jag fick snabbt reda på att han verkligen blev frånskild för några år sedan, men … nu är han gift för ett andra äktenskap. Och hur jag fick reda på, läs nedan.

Tar ofta inte en mobiltelefon, särskilt på kvällen. Naturligtvis blir vi alla upptagna eller hör inte samtalet. Men om du tvivlar på statusen för en ny bekant, försök att ringa honom sent på kvällen, men ändå vid en anständig tid. Till exempel klockan 21:00 har jag redan kommit hem från jobbet, men jag har ännu inte lagt mig. Han kommer att skicka ett SMS som svar eller ringa tillbaka om tio minuter från gatan, påstås ha gått ut för cigaretter – med stor sannolikhet har du rätt i dina misstankar.

Försvinner regelbundet i flera dagar utan någon uppenbar anledning. Du hade ett fantastiskt datum, skrattade och chattade oupphörligt, men herren var borta. Det är en sak om han aldrig dykt upp, ja, du vet aldrig, han trodde att du inte var på väg. Men om han dyker upp och sedan försvinner igen utan varning – är det inte alls nödvändigt att han är en hemlig agent på ett uppdrag. Snarare bara spendera tid med sin familj. Detta gäller särskilt på helger och helgdagar..

Från samma opera – en kraftig förändring av planerna. Till exempel gick du med på att gå till en restaurang på kvällen, men i sista stund får du ett SMS: ”Jag kan inte idag, jag ringer upp dig senare.” Och så varannan gång, ja eller två – i allmänhet fortlöpande. Och när han ringer tillbaka berättar han fantastiska historier, som en skolpojke som var sen för en lektion: han fastnade i hissen, översatte sin mormor över vägen, räddade världen …

Berättar lite om sig själv. Det allra minsta: milstolpar i biografin och i allmänhet om arbetet. Inga roliga historier från livet, inga detaljer. Självklart kanske din vän bara är en hålighet och en smällare, men kanske är han rädd för att spränga ut för mycket? Och om pronomenet ”vi” glider igenom, är detta en direkt anledning att klargöra vem dessa ”vi” är.

I allmänhet, om dina misstankar blir starkare, bör du inte plåga dig själv med det okända. Be i lugn ton att se ditt pass och förklara att det är viktigt för dig. Det kommer att bli fantastiskt om du kan vända begäran som ett skämt. Det är viktigt här att inte bete sig som en åklagare under förhör, såvida inte detta är karaktären från första stycket, du tycker inte synd om honom! Som mina och mina vänner visar: en adekvat man som inte har något att dölja kommer lugnt att visa dokumentet. Min vän bad mig så småningom vänligen att uppfylla en mycket personlig begäran: att visa stämpeln. Ack, mina gissningar visade sig vara korrekta – han har varit gift i 9 år. Men en annan väns make erkände mycket senare: ”I det ögonblicket insåg jag att du är en seriös tjej som bryr dig om vem du ska kommunicera med, och det är värt att titta närmare på dig.”.

© All Right Reserved