7 regler: hur man inte drunknar i vardagen

Innehåll

Moskoviter förstörde bostadsfrågan … Men avslutade hela hushållsfrågan! Låt oss inse det: någon gång blir även det mest romantiska förhållandet dödlig tristess! Hur man undviker ett inhemskt träsk, säger chefsspecialisten för magisk kärlek – värd för Parallel World-programmet på TV-3 Sergey Belov.

1. I alla obegripliga situationer, ha sex

Trött efter jobbet? Drömmer du om att komma under täcket och sätta på serien? Höjdpunkten för dina kulinariska färdigheter är köpta dumplings? Bättre än, påsade marker? det händer.

När det inte finns energi kvar för romantik alls, och någon måste tvätta disken, ha sex. Jag tror att om du mår bra i sängen kommer vardagen aldrig att döda ditt förhållande. Och det här är inte den oförskämda personen i mig som talar, utan en rik livserfarenhet.

2. Inget kökslaveri

En av mina vänner drömde om att gifta sig. Och hon var säker på att för att denna dag äntligen ska komma, måste hon brudgumma, vårda och mata sin pojkvän till slakt. ”Vem lämnar flickan som känner till sju borschrecept?” – resonerade hon och hugg betor.

Problemet är tjejer, ingen vanlig kille kan smaka på dessa sju recept. Strikt taget bryr vi oss inte riktigt. Så bind dig med kökslaveri, byt ditt förkläde till den transparenta negligé som din älskade gav dig, och då kommer du inte att vara rädd för något liv..

3. Närmare naturen

Jag älskar höstskogen. Naturlig mosaik av ljusa löv, sval bris, öde gränder … Vad kan vara mer romantiskt? Esoteriker säger: vilken skog som helst är en verklig maktplats. Och om en inhemsk kris har inträffat i ditt förhållande, gå en promenad till närmaste park, njut av naturen, känn jordens energi … Och se till att hålla i händerna! Och när det regnar kan du hoppa över pölarna. Tro mig, din man kommer inte att glömma en sådan promenad på länge. Och istället för skor som är skadade av vatten kommer han att köpa nya. (Ja, Svetka, jag behåller fortfarande kvittot från skobutiken.)

4. Mer allmänna aktiviteter!

Kille hänger i ett videospel och tar inte av sig den trasiga skjortan? Tillbringar du större delen av kvällen i kontakt och ger gillar till bilder av kattungar? Det enda samtalsämnet var det nya strykjärnet? Det är dags att slå larm och ringa efter hjälp!

Men förtvivla inte, även från en sådan vanlig träsk finns det en väg ut. Riv din man ur soffan och dra honom till närmaste Kreativitetshus (eller vad heter det där?). Registrera dig för en klass tillsammans – ju roligare desto bättre.

Kan du inte rita? Välkommen till pastellmålningskurserna. Dansar killen som en robot i passform? Ta tangolektioner. Du kommer naturligtvis inte att lära dig någonting, men du kommer att skratta och bli mycket nära.

5. Vad är vårt liv? Ett spel

En vän till mig uppfann detta sätt att undvika inhemska tvister. En gång, när vi inte hade talat på en vecka på grund av strumporna kvar på golvet, tänkte hon på … att göra tråkiga hushållssysslor till ett spel.

Till exempel, om damm ackumuleras i hyllorna, börjar vi spela spioner: som om vi hade infiltrerat en hemlig bas, och nu måste vi förstöra alla bevis och fingeravtryck. Och så snart som möjligt! Och när det är dags att laga middag gör vi det tillsammans och föreställer oss att vi spelar in en kulinarisk TV-show … ”Så maträtt nummer ett är nästan klart. Berätta för oss, Ilona, ​​vilka ingredienser behöver du till stekta ägg? ” – Jag ställer en fråga med en morotmikrofon. När allt kommer omkring, trots allt, vad är vårt liv? Ett spel.

6. Ändra miljön

Ofta orsakas problem i ditt personliga liv av elementär trötthet. Och då är den bästa lösningen att åka på en gemensam semester. Och det är inte nödvändigt att sälja en njure för en biljett till Maldiverna (du har fortfarande inte tillräckligt, fick jag reda på). Ett lugnt fritidshus vid närmaste flod är också lämpligt. Det viktigaste är att planera en resa tillsammans: välj en destination och ett hotell, komma med några nya och intressanta aktiviteter, gå vilse, bli full av sorg i en krog på en okänd station, bawl-låtar, komma till polisstationen … Även om det här är min poäng. Tillbringa i allmänhet några dagar tillsammans, som du sedan kommer att komma ihåg mycket länge..

7. Amulett – huvudet på allt!

Jag erkänner att jag gjorde riktiga undersökningar innan jag skrev den här artikeln. På uppsättningen av programmet Parallel World frågade jag alla experter samma fråga: hur man inte drunknar i vardagen? Och allt som man hela tiden upprepade: ”Var inte en dår, Seryoga, gör en talisman.” Först var jag skeptisk: det är ju inte en mans sak – att spola flerfärgade trådar på stickor … Men – det finns inget att göra – försökte jag. Först gick det inte så bra: jag stickade av misstag en strumpa och två krokiga halsdukar … Men efter tre miljoner försök lyckades jag fortfarande! Jag vet inte om jag försökte så länge att min karaktär förbättrades, eller om amuletten verkligen fungerar, men sedan dess tar inget sätt att leva mig.

© All Right Reserved