Hur man får en man att uppskatta dig

Innehåll

Har du märkt att representanter för det starkare könet behandlar sina kvinnor annorlunda??

Har du märkt att män behandlar sina kvinnor olika? En av mina bekanta gifte sig för andra gången och efter ett tag kände hans vänner och släktingar bokstavligen inte igen honom. Han behandlade inte sin första fru illa, men det var tydligt att han inte heller kände vördnad i förhållande till henne. Mannen bar bara sin andra fru i sina armar, kunde inte få nog av deras fackförening. Vad var anledningen till en sådan dramatisk förändring?

Svaret är enkelt: hos en kvinna. Med tiden lyckades hon förvandla skeptikern till en romantiker och få honom att verkligen uppskatta henne. Ja, hemligheterna med att modellera ett manligt förhållande finns och att veta hur man använder dem kan en kvinna bygga en ideal union. Vår expert kommer att berätta om detta i dagens artikel..

Julia Lanske

Världens dejtingscoach # 1, iDateAwards 2019

Certifierad matchmaker, kärlekscoach, innovativ expert på att bygga relationer med framgångsrika män, kompetent psykolog.

2013 grundade jag Julia Lanske Life Transformation Boutique, ett online-projekt som övar interaktivt lärande, coachningsprogram och individuell psykologisk rådgivning med målet att förvandla en kvinna för att bygga relationer och skapa en familj. Under de 6 år av mitt produktiva arbete har mer än 250 par och äktenskap skapats. Männens status för mina studenter är medel- / toppledningen, företagsägare, diplomater, aristokrater och till och med miljonärer. Jag är säker: varje kvinna förtjänar ett bättre liv bredvid sin älskade, framgångsrika man. Guidad av mitt råd kan du intressera den mest värdiga personen som kommer att uppskatta varje minut som spenderas bredvid dig. Men hur kan du få en man att uppskatta dig? Låt oss prata om det.

Behåll hemligheter

Det är viktigt för män, liksom kvinnor, att dela intima saker med sina själsfränder. Men det är mycket viktigare att den hemlighet som din älskade avslöjar inte går utöver ditt mysiga kök. Berättade han om den kommande kampanjen? Du bör inte omedelbart ringa din mamma eller din bästa vän för att visa upp din följeslagares prestationer. Håll detta hemligt och gör det klart för din älskade: du kan lita på.

Be inte om allt på en gång

Ofta glömmer kvinnor, som börjar relationer med framgångsrika män, och kräver mer och mer. Detta är ett farligt kvinnligt beteende som kan förstöra även de starkaste relationerna som ett resultat. Du ska inte stå, trampa i foten och ropa ”Jag vill!”, Även om en man enligt din åsikt har råd att ge dig en semester på en dyr semesterort eller en minkrock. Så du riskerar helt enkelt att undergräva din älskades tro på dig. Det kan tyckas för honom att du inte behöver honom, utan bara hans tillstånd. Kom ihåg: konsumenternas attityd gör att du bara är en konsument i hans ögon, och inte en älskad kvinna och en härdare..

Respektera hans familj och vänner

Det är viktigt för en man att hans kvinna älskar och respekterar människor nära honom. Även om din följeslagares mor ibland tittar på dig med hån och vänner gör skämt som du inte förstår, försök att upprätthålla en varm relation med dem. Kom ihåg: din man är en planet som konstanta följeslagare kretsar kring, några konstanter som har länge och tätt rotat sig i hans liv. Påtalar aldrig släktingar och vänner till din utvalda, även om han i ögonblicket själv säger något stötande om dem. Istället för att ta ”vapnet” ur händerna och hugga av från axeln, försök att räkna ut situationen tillsammans. Du kommer att se, han kommer säkert att uppskatta din ställning och önskan att hjälpa..

© All Right Reserved