Mjukt men bestämt: hur man kompetent kan vägra sex

Innehåll

Ibland kan det vara svårt att förklara för en man att du inte vill ha intimitet. Men vi vet hur man gör det så taktfullt och övertygande som möjligt..

Given:

  • en gentleman utmattad av passion;
  • du är en vacker dam, tyvärr, inte benägen att njuta av köttliga nöjen med honom (kanske just nu eller kanske aldrig alls).

Uppgift: att vägra kompetent utsedd kavaler.

Vi vägrar försiktigt

Två citat från klassikerna är till nytta här. Den första från Maugham’s Theatre: ”Det finns män som har det lättare att ge upp än att förklara varför du inte vill.” Den andra från ”Heart of a Dog”. Kommer du ihåg hur Philip Filippych Preobrazhensky vägrade att köpa tidskrifter ”till förmån för Tysklands barn, femtio dollar stycket”? ”Jag vill inte” är hela svaret. Och jag sympatiserar med barnen, säger han, och jag är inte ledsen för femtio dollar, men jag vill inte.

Ingen önskan eller ovilja kräver någon förklaring eller ursäkt. Alla ”jag vill” och ”jag vill inte” är självförsörjande, och alla försök att argumentera för det, ”rationalisera”, som psykologer säger, leder oss oundvikligen till en logisk fälla. Särskilt om herren visade sig vara en trist och för hundra och nionde gången mumlade nedtryckt över örat, ”Varför vill du inte?” Det är värt att falla för detta bete – och du kommer att tvingas uppfinna, skriva skäl för vägran, och oundvikligen kommer någon – han, du eller, i extrema fall, yttre omständigheter – att vara ”att skylla”.

”Det finns män som har lättare att ge upp än att förklara varför du inte vill ha det”

Titta här. Vad betyder ”du är inte tillräckligt lång / snygg / smart / rakad” egentligen? Det här är bara ”du passar mig inte”, med andra ord, vi återgår till utgångspunkten: ”Jag vill inte ha dig.” Men vi återvänder efter att ha drivit igenom en människas självkänsla. Ett annat alternativ är klassikern ”Jag är trött / mitt huvud gör ont”. Då kommer sökanden till din lyxiga kropp att vänta tills all motgång har passerat och se till att du ljög för honom. Återigen behandlade de honom orättvist illa..

Så släpp de katten och musen. ”Du är bra, men jag vill inte vara din älskarinna, låt oss vara vänner”, och vad mer är, då från den onda.

Förresten, spelet av att komma med förklaringar uppfattas av män (även om de ofta själva påtvingar det) som ett försök att pruta, kräva gynnsamma villkor för sig själva, på vilka man går med på att ge, önskan att ”sälja sig själv till ett högre pris.” Detta är en annan anledning till att ett sådant spel inte är värt att starta..

”Du är bra, men jag vill inte bli din älskarinna, låt oss förbli vänner,” och vad mer är, då från den onda

Och naturligtvis avbröt ingen de allmänna reglerna för artighet, takt och delikatess. I slutändan är önskan som du har vaknat inte den olyckliga beundraren fel, även om den inte är ömsesidig, utan en komplimang till dig och den mest uppriktiga som kan vara och förtjänar därför noggrann och respektfull behandling..

Ett undantag från ”gör inte ursäkter!” – förhållande med en man eller en permanent älskare. Tvärtom måste han vara säker på att förklara varför du inte är benägen att ha sex ”här och nu”. Mer exakt, för att göra det tydligt att i själva verket är allt i ordning, var inte lat för att säga än en gång att du fortfarande älskar och vill ha honom och att han naturligtvis är den sexigaste mannen i världen, men bättre en annan gång.

Vi vägrar bestämt

När ordet ”våldtäkt” används föreställer sig många en mörk gränd, en ensam försvarslös kvinna och en skurk med en kniv som attackerar henne från hörnet. Lyckligtvis är denna stereotypa bild statistiskt felaktig: i de allra flesta fall är offret bekant med sin missbrukare. “Lyckligtvis” – för det betyder att vi har möjlighet att försvara oss mot hans intrång inte bara med nävar, klackar, tänder eller höga skrik utan också med ord. Och viktigast av allt förebyggande åtgärder .

Från urminnes tider förbjöds kvinnor att ta initiativ till kärleksförhållanden, särskilt att direkt bjuda in en man till sängs. Flörta är ett sätt att kompensera för denna orättvisa: ”Jag antar att jag inte motvilligt höra ett obscent förslag från dig.” Ibland ser vi dock bara för att få ögon utan några planer på en gemensam frukost nästa dag. Och hur kan en fattig man gissa om han ska erbjuda sex eller inte?

Om du flörtar precis så och inte vill sova med att använda dina ”damtrickor”, ställ in ”geografiska” gränser, gör det bara i neutralt territorium. Gå inte till hans hus (på ett hotellrum, i hans arbetsrum, när alla andra kollegor länge har gått hem) och bjud honom inte till dig. Sätt uppenbara kroppsliga gränser: det är inte svårt för en gentleman att förstå varför du tillåter dig att kyssa handtaget, men inte låta dig klättra under kjolen, men att gissa att du kan klättra under kjolen, men under underkläderna är det redan omöjligt, det är problematiskt. Ställ in tidsgränser: sitt inte med honom för länge, var som helst. Ge inte mannen en anledning att tro att du förväntar dig aktiv handling från honom.

Annars, bli inte förvånad när han börjar släppa taget. I nio fall av tio kommer det att sluta med ett enkelt gräl och ett dödligt brott mot personen som ”kastades”. Men på det tionde måste du slå tillbaka – se ovan – med nävar, klackar, tänder och ett högt skrik.

Det finns inga ursäkter för våldtäktsmannen, men du kan inte skapa växthusförhållanden så att hans avskyvärda natur manifesterar sig i sin helhet!

© All Right Reserved